Badrumsrenovering Stockholm

Vi på renoveranu.com har all den expertis som du kan behöva då du ska göra en badrumsrenovering Stockholm. Vår kvalitet håller en mycket god standard på alla de jobb vi utför och har certifierade experter inom området. Vi erbjuder dig allt från planering, uträkning av kostnader, design och utförande. Förstås deltar även du som kund i planeringen, designen och valen av material. Du kan känna dig trygg då du väljer oss att utföra din badrumsrenovering. Och du får därmed ett välplanerat, praktiskt och estetiskt badrum, var du kan helt och hållet kan koppla av i vardagen. Du får dessutom flera råd och tips som du kan ha nytta av när du renoverar ditt badrum.

Är det dyrt med en badrumsrenovering?

Storleken är det första som bestämmer hur mycket din badrumsrenovering kan bli att kosta. Desto större badrum, ju större kan därmed kostnaderna bli. Det finns dock flera olika prisklass på både kakel och klinker som du kan använda i ditt badrum. Dessutom kan du i stället välja en våtmatta, för att hålla dina kostnader nere. Det kan också löna sig att först ta red på om dina rör behöver bli bytta, innan du sätter in ett nytt badrum.

Tätskikt

I ett våtutrymme behöver det vara vattentätt för att inga fuktskador ska uppstå. Då du kommit till det skede i badrumsrenoveringen att grunden är gjord, ska du vattentäta badrummets väggar och golv. Det är fråga om en flexibel polymerbaserad massa som du lätt applicerar på ytan som du ska vattentäta. Tätskiktet kan vara gjord av flera material, som till exempel bitumen eller polypropen. Tätskiktet ska torka ordentlig för att fungera på rätt sätt. Därefter är det bara att lägga kakel och klinker och sedan fortsätta med att foga. Sedan ska resten av inredningen monteras och du kan slutligen njuta av ditt nya badrum. Hos oss kan du få hjälp med badrumsrenovering lidingö & badrumsrenovering södertälje