Får du ofta gäster och har en gästtoalett så kan man piffa upp det lite extra.

Men man behöver inte ha en gästtoalett utan du kan även piffa upp din vanliga toalett på samma sätt. Förutsättningsvis så städar du toaletten regelbundet eller anlitar hemstädning Stockholm  som håller dina toaletter rena.

Man vill ju skämma bort sina gäster när dom kommer på besök genom att dekorera sin gästtoalett, ofta är just detta utrymmet bortglömt eftersom man inte använder det själv så regelbundet.

Känner du att toaletten inte är så fräsch eftersom den blivit bortglömd ett längre tag så kan du beställa en storstädning som även tar resten av din bostad på samma gång.

Använd färgglada handdukar och välj ut en riktigt väldoftande tvål som inte är allt för utmärkande eller skarp i doften. Komplettera gärna med en trevlig handkräm som kan användas för återfuktning av händerna efter handtvätten.

Ställ gärna in blommor i någon vas som är vacker och intressant, du kan med fördel använda plastblommor eftersom det brukar sällan vara upplyst i dessa utrymmen.

Sätt in doftljus på toaletten som du tänder någon timme innan gästerna kommer, vissa doftljus är skarpa i doften även när dom inte är tända så utnyttja detta tills dofterna har avtagit.

Se till att toaletten alltid är gnistrande ren och ta gärna hjälp av en städfirma Uppsala som kan göra regelbundna besök i din bostad.

Se till att det är bra belysning, är det gamla lampor eller lysrör som tar tid för sig att lysa upp så är det trevligare med moderna LED-lampor som tänder upp direkt och har en behaglig ljusstyrka.

Glöm till slut inte att ha en trevlig matta som inte glider iväg när man går på den, använd halkskydd och välj en färgglad och mjuk komfortabel matta. Undvik dock mattor som är för håriga då det drar åt dig mycket smuts snabbt.