Ibland så har man ett boende som ligger relativt nära sitt arbete och pendlingen till det blir billigast när man går. Efter ett tag så inser man att det hade varit bekvämare att komma fram snabbare och en cykel är inget alternativ eftersom det inte finns plats för att parkera den.

Svaret är att skaffa sig en Xiaomi 365 elscooter för sin pendling fram och tillbaka, den är batteridriven och det är lätt ta med sig laddare i en väska på ryggen.
Eftersom den är hopfällbar så kan man enkelt ta med sig den in till sin arbetsplats och den tar väldigt liten plats i hopfällt läge.

Just en Xiaomi Mijia som den med kallas är en mycket populär modell som har lågt pris till förhållandevis hög kvalitet. Batteriet håller upp till tre mil på en laddning i optimala förutsättningar. Topphastigheten och motoreffekten håller sig inom lagliga nivåer så man inte behöver tillstånd för att använda elscootern.

Självklart rekommenderas det att man minst använder hjälm eftersom man aldrig vet när olyckan är framme och att  det krävs plant underlag utan hinder för att man ska minska riskerna.

Skulle det vara så att den behöver repareras så är det väldigt lätt att få tag på reservdelar elscooter hos särskilda ställen.
Väldigt ofta är det företag som reparerar mobiltelefoner som även tar sig an uppdrag att reparera en elscooter.

En elscooter är en populär present för barn och ungdomar men kan i allra högsta grad vara användbar även för vuxna. Om man som exempel behöver ett enkelt och snabbt sätt att ta sig till olika ställen så är det svårt att komma på något annat alternativ som är lika flexibelt som en elscooter.

Om man är osäker så kan man ta sig till närmaste större stad och hyra en elscooter för minutpris och provköra och skaffa sig en egen uppfattning. Tänk dock på att dessa är tyngre och kraftigare av flera anledningar för att dom ska hålla länge och där är extra stora batterier på dessa.