Kraven på vår teknik hemma ökar för varje år.
Vi köper allt fler apparater och enheter som vill koppla upp sig på det trådlösa nätverket hemma.
Många har en router som man fått hemskickat gratis till sig från sin internetleverantör och förväntar sig att det bara ska fungera.
Man kan använda wifi-förstärkare för att förlänga signalen i lokalerna eller i sitt hem

Tyvärr är det ju inte alltid så att det fungerar som det ska när kraven ökar och vissa äldre enheter har bara stöd för tio kopplade enheter samtidigt trådlöst.
Att uppgradera sin router med ett mesh-nätverk är en populär lösning som nästan alltid fungerar.

Ett mesh-nätverk innebär att man har två eller flera enheter som har samma nätverkssignal. Man tappar inte sin uppkoppling om man skulle röra sig från ena sidan i lokalerna till den andra samtidigt som man pratar ett wifi-samtal eller har konferens över Skype.

Det är inte ovanligt att man får problem med sitt internet och att det kan ta tid för att felsöka vad som egentligen är problemet. Att ta hjälp av it support är en bra ide så man sparar tid och energi som man annars skulle lagt på felsökning.

Om man arbetar med en dator i sitt arbete så kan varenda minut man lägger på felsökning innebära en förlust av arbetstid. Man kan för det mesta få datahjälp snabbt och enkelt så man kan fortsätta arbeta igen utan förlust av arbetstid.

Så vårt samhälle blir smartare och smartare när det gäller teknik men tyvärr så är inte allt felfritt. Den största fienden mot all elektronik är värme och att damma ut är inte något som man har för vana att göra.
Elektronik drar åt sig damm och det lägger sig som ett isolerande lager vilket håller kvar värmen som kan förstöra.