Är du snusare och bara älskar att variera dig så har du kommit helt rätt.
Läs vidare för att ta del om nya förslag på smaker på tobaksfritt snus som är helt klart det bättre alternativet när det gäller snusning.

Som snusare så finns det olika typer, dom som strävar efter en större kick och dom som bara vill ha något välsmakande under läppen, självklart så kan man kombinera dessa två egenskaperna.

BLCK är en tillverkare som har tagit fram trevliga smaker som man definitivt bör upptäcka som snusare. Som vanligt när det gäller tobaksfritt så är det små vita prillor som inte missfärgar tänder och som behåller sig helt vita även när man spottar ut.

Lyft är ett märke som har en hel del intressanta smaksättningar och här finns några smaker som är överraskande goda. Här är bra exempel på smaker som inte hade fungerat tillsammans med tobak som tar över lite svagare smaker.

Varför är tobaksfritt snus så populärt?
Det beror på att man kan variera smaken och styrkan, det finns lite starkare sorter för dom som brukar ta två eller fler prillor på samma gång.
Har man ett extra stort behov av nikotin så har nästan samtliga tillverkare lite starkare alternativ.

Man brukar se graderingar på dosorna som visar vilken styrka snuset är på men det är oftast inte samma graderingar mellan dom olika tillverkarna.
Det enklaste sättet är att kika på vilken mängd nikotin det är i snuset.
Ett exempel är att ett snusmärke visar 4 av 4 där styrkan är 16 mg/g där ett annat som har 2 av 4 ligger på 25 mg/g

Pablo är ett märke som har den extrema styrkan på 50 mg/g och är något som bara dom mest erfarna snusarna med högt nikotinbehov bör använda.

Ta reda på vad du är van med först och jämför gärna styrkorna innan du testar nikotinpåsar.